16. oktober 2021

Tour de Wave 2

av | Nyheter

Bli med på Armans andre løpetur gjennom Trøndelag og Møre og Romsdal, der han skal vinke og hilse på alle han møter, og telle hvor mange som hilser tilbake!

Gjennom fem etapper over fem dager skal han gjennomføre en vinke- og smiledugnad – alt for en god sak! Han skal innom alt fra ganske ferske verdensborgere til de som bygget landet: Barnehager, skoler, frivillighetssentraler og helse- og velferdssentere. Turen ender i Molde, Armans hjemby. Kanskje har du lyst til å si hei til Arman, eller løpe et stykke med ham?

Et smil betyr mye

Et smil forandrer ikke verden, men det kan forandre hverdagen til dem du møter. Forrige gang Arman løp var det fra Trondheim til Snåsa. NRK radio og TV, lokalaviser og 539 utdelte smil og hilsener vitner om at det var en suksess.

Livesending og menneskemøter

Vi håper at så mange som mulig vinker og sier hei til Arman langs veien. Under etappene vil han få følge av interessante mennesker, og sende det live til de som er interessert, men ikke kan delta.

Hvem står bak Tour de Wave?

Løpet gjennomføres av Den Gode Mil i samarbeid med The Human Aspect, og setter fokus på de mentale og fysiske konsekvensene av nedstengning, isolasjon og inaktivitet. Arman Vestad startet Den gode mil i 2018. De har gjennomført tre «Rekordmila», hvor deltakerne blir med på å gjøre gode gjerninger i lokalmiljøet. The Human Aspect samler sterke historier om livserfaringene fra folk som har vært gjennom sterke prøvelser, til hjelp for folk som sliter

Arman Vestad

Arman Vestad

Arman har vært nede i det mørkeste mørke og kjempet meg gjennom de tøffeste takene, og han har lært noe av det. Disse ekstreme erfaringene bruker han for å lose mennesker med ulik bakgrunnn gjennom dere egne utfordringer, slik at de kan nå sitt fulle potensial.

Siste nyheter