13. mai 2018

Skaun kommune støtter Den Gode mil!

av | Nyheter

Skaun kommune støtter Den Gode mil, og dette skriver de om arrangementet:

Rekordmila arrangeres i samarbeid mellom Børsa IL og Den gode mil. Skaun kommune er glade og stolte over at dette arrangementet er lagt til kommunen vår.

Rekordmila har en intensjon om å være et godt tilrettelagt og vel arrangert friidretsarrangement, der hver og en deltaker skal kunne løpe mila raskere enn en noen gang tidligere har gjort. Samtidig ønsker arrangørene av rekordmila at dette løpet skal være noe mer. Har er gode intensjoner om fellesskapet i løpinga, sterk bevissthet på miljø og ikke minst intensjonene til organisasjonen Den gode mil viktige element. Ikke minst ser vi i Skaun kommune at arbeidet med inkludering og det å motvirke utenforskap går sammen med vår kommunes intensjoner og mål om å være en god bokommune for alle. Også vi ønsker deltakelse i frivillighet, tilrettelegging for at innbyggerne har muligheter for å være fysisk aktive og inkludering i positive arrangement, så det er lett for Skaun kommune å støtte opp om Rekordmila og intensjonen arrangementet er tuftet på.

Vi ønsker alle deltakere en flott dag, og vi ønsker arrangørene lykke til med gjennomføringa av Rekordmila 2018.

Arman Vestad

Arman Vestad

Arman har vært nede i det mørkeste mørke og kjempet meg gjennom de tøffeste takene, og han har lært noe av det. Disse ekstreme erfaringene bruker han for å lose mennesker med ulik bakgrunnn gjennom dere egne utfordringer, slik at de kan nå sitt fulle potensial.

Siste nyheter