23. juni 2024

Serverte lunch til medstudentene

av | Gode gjerninger

Jeg er student. Dette semesteret hadde jeg undervisning fra kl. 13 om tirsdagene, så jeg hadde fri før lunch. Jeg liker å lage mat og bestemte meg for å lage lunch om tirsdagene og ta med til kantinen på universitetet. Der serverte jeg gratis lunch til 25 studenter flere uker på rad. En av de takknemlige studentene fortalt at han hadde vært ensom etter covid, fordi han var blitt vant til å være alene. Derfor satte han særlig pris på å bli invitert til måltidsfelleskapet.
Audun Bull Kristiansen

Audun Bull Kristiansen

Audun har mye erfaring fra frivillig arbeid. Som student var han aktiv i Salem menighet (nå Norkirken Trondheim), der han i 10 år hjalp vanskeligstilt ungdom gjennom det diakonale arbeidet "22B". Det lærte ham å tenke mer på andre.

Siste nyheter