24. juni 2024

God søndag med Dag!

av | Gode gjerninger

Dag Ertsås har hatt store helseutfordringer gjennom livet. Som om ikke Cerebral Parese (CP) var nok med de ulempene det gav han som ung gutt, fikk han også Multiple Sklerose (MS) da han var i 30 årene. Det førte til at han ble avhengig av rullestol, men Dag er ikke den som klager! Nå er han 72 år og klarer seg godt i barndomshjemmet der han har bodd alene siden moren døde i 2004. Det aller mest imponerende med Dag er hans fantastisk gode og smittende humør.

Dag og jeg går på gudstjeneste sammen så sant vi har mulighet til det, og da gjør vi begge en god gjerning. Jeg passer på at Dag komme på gudstjenesten og at han får god plass ved kirkekaffen, han er nemlig veldig glad i kaker! Dag får spre sitt gode humør til meg og de andre rundt han. Det gjør oss glade, og det skaper stor glede i Himmelen også!

På bildet er det to glade gutter som har feiret gudstjeneste på Fjellseter kapell. Dag holdt meg med selskap mens jeg ryddet opp etter gudstjenesten. Premien var et fat fullt av vafler og kaker som var igjen etter kirkekaffen. Det er god søndag det!

Gunnar Gangstø

Gunnar Gangstø

Siste nyheter